arrow_drop_up arrow_drop_down

Over DeepInMotion

Ik beweeg met je mee zodat je de kracht van jouw ongekuiste zelf ontdekt en je je vrij voelt om het leven onbevangen te leven.

Meer dan 12 jaar Ervaring als Succesvol Coach en Therapeut

Désirée Vergers

Désirée is een warme, sprankelende en creatieve coach die je aan het denken zet en met je meebeweegt zodat je de kracht van jouw ongekuiste zelf ontdekt en je je vrij voelt om het leven onbevangen te leven. Door de eigen uitdagingen op haar levenspad te omarmen en oordeelloos te bekijken hoe iemand anders uitdaging het beste benaderd kan worden, voedt Désirée haar cliënten met speelse oplossingen om uiteindelijk hun leven weer voluit te kunnen beleven. Zij gelooft in de kracht van kwetsbaarheid.

Waarom met mij in zee?

Ik kan de vinger snel op de zere plek leggen en stapsgewijs met jou werken aan het anders omgaan met levensomstandigheden doordat ik jouw zelfoplossend vermogen stimuleer. Ik hou van mensen en hun unieke kwaliteiten/eigen aardigheden; door ‘omdenken’ gaat hun wereld aan mogelijkheden open. Graag help ik ook jou je optimale zelf te ervaren. Ik  stimuleer en inspireer zodat je niet opgeeft. Ook niet als het even wat meer moeite kost want kuilen in ons levenspad hebben we allemaal. Dat is niet anders en houdt ons scherp. Ik wens jou bovenal een prettig leven.
"Soms vind ik het fijn om als ik vastloop, tegen Desiree aan te praten; te kunnen zeggen wat ik voel.

Belangrijk hiervoor is iemand die rustig luistert, je niet veroordeelt en zorgt voor veiligheid en vertrouwen.

Dat geeft Désirée mij."

Klant van Désirée

Mijn visie

In een wereld waarin mensen niet altijd zichzelf kunnen of mogen zijn vanuit nature, nurture of een fase waarin het geluk afhankelijk leek te zijn van onvervulde verwachtingen, werkt het bevrijdend om in te zien dat gelukkig zijn een eigen keuze is. Weggestopte emoties vertroebelen iemands zelfbeeld en de ongekende mogelijkheden die ieder mens heeft.


Om de hoofdrol te spelen in je eigen meesterstuk moet je eerst voor jezelf zorgen voordat je anderen op een voetstuk plaatst en een podium geeft. Gelijkwaardigheid gaat over liefde voor jezelf, helen door het beleven van kwetsbare kracht en erkenning van schaduwzijden om zo in jouw onbeperkte groeiruimte te (be)landen. Samen maken we de weg vrij naar jouw meest schitterende zelf; ik noem het spelenderwijs worden. Mooi mens, LEEF!